Historisk indsigt

               

I den traditionelle kinesiske medicin har akupunktur en vigtig plads, hvor magnitiserede nåle bruges.

Cleopatra 69-30 f. kr.

Den gule Kejsers lærebog om Intern Medicin, som er skrevet for 4.000 år siden, er brugen af magnetsten beskrevet som en mulighed for at korrigere energimæssige ubalancer i kroppens qi. En af de kinesiske betegnelser for magneter er "kærlig omsorgssten".

Den ægyptiske Dronning Cleopatra har brugt magnetsten på panden om natten for at bevare sit ungdommelige udseende og brugt smykker med magnetsten. Hendes præster lagde magnetsten på hendes storetå, når hun havde podagra.

Hippokrates 460-370 f. kr.:

Den mest berømte Græske læge fra antikken formulerede grundlaget for den lægelige etik( Hippokratiske ed), som frem til i dag er afgørende. Hippokrates anbefalede magnetpulver mod ufrugtbarhed.

Plinius 23-79:

Plinius forfattede det omfangsrige værk" Historia naturalis" og nævner deri, at magneten er god for øjnene og heler brandsår.

Hildegard von Bingen 1098-1179:

Hildegard nævner i sit værk, physica/De Lapidibus, magneten som middel mod lammelse, slagtilfælde og gulsot.

Linus Pauling 1901-1994:

Linus modtog Nobelprisen i Kemi og Nobels fredpris da han i 1935 opdagede de røde blodlegemers magnetiske egenskaber.

Thomas C. Skalak det 2100 århundrede.:

Skalak og hans hold har vist i peer-reviewed American Journal of Physiology, at et magnetfelt - skabt af magneter med en styrke på 70 millitesla, eller omkring 10 gange styrken af ​​køleskabsmagneter - kan forårsage blodkar med forstørrede vægge til slappe af og snøre, hvilket øger blodgennemstrømningen gennem blodkarrene.


Øge blodgennemstrømningen kunne anvendes til at reducere hævelse af muskler, ledbånd og andre bløde væv, forklarer Skalak. Hævelse er en meget almindelig bivirkning af mindre og større skader, såsom muskel blå mærker og fælles forstuvninger.


"Hvis en skade ikke svulme op, vil det heler hurtigere - og den person vil opleve mindre smerte og bedre mobilitet," siger Skalak. Hvis de bruges umiddelbart efter en skade, kan magneterne mindske hævelse af forstuvninger, bump, og blå mærker meget gerne isposer og kompression anvendes - men med mere fordelagtige resultater.

Copyright @ All Rights Reserved