Hvad gør magneterne.

Fakta:


Menneskene skaber selv svage magnetiske felter. Disse skabes af cellernes kemiske reaktioner og ionstrømmene i nervesystemet. Allerede i 1952 blev dette elektromagnetiske felt, bedre kendt som den menneskelige aura, fotograferet af Dr. Seymion Kirilan med et nyudviklet højfrekvens kamera.


Kroppen består af celler og alle cellerne består af komponenter, der har en elektrisk ladning. Ladningerne er i konstant bevægelse i cellerne og danner derved magnetiske kræfter. Dette er ved videnskabelig forskning bevist.


Når man tilfører magnetisme, der bevæger de elektrisk ladede komponenter i cellerne, kan man styre cellernes livsfunktioner. I sygdomsramte områder har mange partikler svækkede ladninger. Det bevirker, at cellernes stofskifte nedsættes. Tilførsel af ilt og næringsstoffer reduceres, og der lagres affaldsstoffer i cellerne.


Behandling med magnetterapi påvirker cellerne og partiklerne genoplades. Blodårerne udvides af den elektromagnetiske påvirkning, gennemløbsmodstanden i årerne nedsættes og blodcirkulationen kan øges op til 400%.


Dette er bevist og dokumenteret af Loma LInda sygehuset i USA. Det medfører et øget stofskifte i cellerne og en øget iltning. Den øgede cirkulation fører også til en mere effektiv udskilning af affaldsstoffer og reducering af kolesterol og kalkaflejring i blodkarrene.


Enzymaktivitet og hormonproduktion stabiliseres, syre og base-balancen i kroppen forbedres og magnetfeltterapi beroliger det autonome nervesystem og stabiliserer de indre organers funktioner. Immunforsvaret vil fungere bedre og sygdomme(smerter) vil derfor forsvinde hurtigere.Udtalelse fra Radiodoktoren:

http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2016/11/24/magneter-og-magnetfeltbehandling


Helbredende magnetfelter


Med de rigtige magnetfelter kan man, i modsætning til de skadelige, genoprette de rigtige svingninger i kroppens organer. Vores celler kommunikerer elektromagnetisk, og elektromagnetiske felter kan styrke væv. For eksempel få knogler til at gro hurtigt sammen. Magneter er virksomme mod dårligt kredsløb, smerter, astma, bronkitis og en lang række andre sygdomme.


Når blodet passerer under en magnet eller et magnetarmbånd, vil blodlegemerne blive negativt ladet, så de frastøder hinanden og væggene i blodårerne, som også er negativt ladet. Det betyder, at der ikke dannes klumper af blodlegemer (pengerulledannelse), og derved strømmer blodet meget bedre gennem kroppen. Det bedrer ilttilførslen og modvirker blodpropper.


En anden form for statiske magneter er magnetindlægssåler til sko og støvler. Her har forskning blandt andet vist, at de kan hjælpe mod nervebetændelse i fødderne, men de stabiliserer hele kroppen.


Copyright @ All Rights Reserved